Ποιοι είμαστε

Η Labeland είναι μία συνεχώς εξελισσόμενη εταιρεία, με 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο ενεργητικό της. Ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1998 με κύριο αντικείμενο την παραγωγή και πώληση ετικετών ένδυσης. Μέσα σε μια 10ετία η ανάπτυξη της ξεπέρασε κάθε προσδοκία οδηγώντας την επιχείρηση να επεκτείνει τις δυνατότητες της και να μπει δυναμικά στον χώρο των ψηφιακών και offset εκτυπώσεων. Σήμερα το αντικείμενο εργασιών της περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Εκεί που η παράδοση συναντά το μοντέρνο, σχεδιάζουμε σήμερα τις τάσεις του αύριο!
Πιστεύουμε στην πρωτοτυπία, αγαπάμε τις φρέσκες ιδέες! Δημιουργούμε και υλοποιούμε κάθε project σύμφωνα με τις επικοινωνιακές ανάγκες των πελατών μας και προσφέρουμε εξατομικευμένες προτάσεις με έμφαση στη λεπτομέρεια. Έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια της επιχείρησή σας. Επιλέγοντας τις κατάλληλες μεθόδους εκτύπωσης καταφέραμε να συνδυάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την ποιότητα εργασίας και το προσιτό κόστος. Διαθέτουμε ενθουσιασμό και φαντασία για οτιδήποτε καινοτόμο και δημιουργικό. Η εξέλιξη, αποτελεί τον κεντρικό πυρήνα της φιλοσοφίας και της στρατηγικής της εταιρείας μας.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας, για να ακούσει με προσοχή και να δώσει την πρέπουσα σημασία στις επιθυμίες σας ώστε να σας προτείνει και να σχεδιάσει για εσάς τις καλύτερες δυνατές λύσεις.
Η Labeland με διαρκή ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις του κλάδου σε διεθνές επίπεδο, προσεγγίζει με ταχύτητα τις νέες τεχνολογίες και ανταποκρίνεται με αμεσότητα στις ανάγκες της αγοράς.

0 comments on “Ποιοι είμαστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *